Logo Nørre Alslev Skole

Dagsrytme

1. Dagsrytme i SFO.

Kl. 6.30

SFO åbner. De første børn ankommer og kan spise morgenmad. Der serveres morgenmad i SFO indtil kl 7.30

Kl. 8.00

Børnene går i skole. Forårs børn går i egne lokaler

Kl. 14.00/13.15

Personale fra SFO kommer ind i de respektive klasser og fortæller om dagens aktiviteter. De børn der ikke skal i SFO går hjem eller tager bussen

Kl. 14.15/13.30

De forskellige SFO aktiviteter starter

Kl. 14.00 – 16.00

Børnene kan spise deres medbragte frugt i køkkenet. Der serveres vand til frugten. Børnene skal rydde op efter sig

Kl. 17.00 – fredag kl 16.00

SFO lukker

På skolefridage og i ferier vil dagsrytmen være ændret, da vi har åbent hele dagen. På skolefridage vil garderobedøre til 1.kl og 2.kl være lukkede. I disse ferieperioder benyttes indgangen ved 0.kl for alle børn og forældre. På skolefridage og i ferier er alle børn samlet i Væksthuset (SFO1 + klub).

I Væksthuset har hvert barn (0.kl- 2.kl) en garderobe med plads til ekstra tøj, regntøj samt indendørs sko.